+387 59 228 040segment@segment-rs.com SegmentTrebinje

Segment

Vaš pouzdan partner!

Pametna kuća

Pametna kuća™ je koncept modernog domaćinstva i življenja u njemu. Kuća je pametna jer se prilagođava trenutnoj aktivnosti, raspoloženju, navikama i životnom stilu svakog ukućanina, a pritom ostvaruje energetske uštede. Pametna kuća™ je sistem kućne automatike maksimalno jednostavan za korišćenje, održavanje i ugradnju. Napravite od svog doma mesto zadovoljstva, zabave i druženja.

Upravljanje je intuitivno i lako, a može se vršiti preko: touch screen-a, interneta, daljinskim upravljačem, pametnim (Smart) telefonom. Ova četiri načina upravljanja ne idu nužno zajedno, već se kombinuju shodno potrebama korisnika. Upotreba sistema Pametna kuća™ ne zahtijeva tehničko predznanje, a sve funkcije su intuitivne i vizuelne.

Korisnik ne mora biti svjestan tehnologije kojom je implementiran sistem Pametna kuća™, ali ako želite da saznate više ili želite da se bavite integracijom i distribucijom, ovo mjesto je namijenjeno za vas. Pametna kuća™ je sastavljena od modula, po principu koji omogućava jednostavnu nadogradnju sistema, ili čak premještanje kompletnog sistema u drugi stambeni prostor. Montaža i demontaža sistema je maksimalno pojednostavljena, a korisnik može i sam da učestvuje u njegovom kreiranju.

Zbog svojih karakteristika i funkcionalnosti, koncept Pametna kuća™ postaje novi trend na polju povećanja kvaliteta stanovanja, kroz doprinos kućne automatike projektovanju relaksirajućeg ambijenta u domu i oko njega. Tu korisnost su prepoznale i vodeće arhitekte i dizajneri enterijera u regionu, koji sistem Pametna kuća™ uklapaju u svoje projekte ili preporučuju svojim klijentima, pružajući im time, i dajući svom angažmanu dodatnu vrednost.

Koncept modernog življenja, Intuitivno i lako upravljanje, Ušteda energije, Modularnost, Tehnologija