+387 59 228 040segment@segment-rs.com SegmentTrebinje

Segment

Vaš pouzdan partner!

O preduzeću

Preduzeće Segment d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 22.03.2010 godine, koje odlikuje kvalitetan i obrazovan kadar, aktuelna tehnološka opremljenost, veliko iskustvo, poslovni uspjeh i zavidna referenc lista.

Osnovna djelatnost preduzeća je izvođenje svih vrsta elektroinstalacija, trgovina na veliko i malo elektromaterijalom, rasvjetnim tijelima, kao i prodaja i ugradnja sistema za tehničko obezbjeđenje objekata i automobila.

Mnogobrojni projekti izgradnje, modernizacije i rekonstrukcije, svrstali su nas u red vodećih elektro kompanija, što nam omogućava pružanje sveobuhvatnog spektra usluga.

Naša politika upravljanja zasniva se na: zadovoljnim kupcima, zadovoljnim i kompetentnim radnicima, uzajamno korisnim odnosima sa dobavljačima, neprekidnom usavršavanju, prepoznatljivom kvalitetu proizvoda i usluga, društvenoj odgovornosti.

Vizija

Zadržati kvalitetan i stabilan odnos sa svim dosadašnjim poslovnim partnerima, te pružiti povjerenje i kvalitet novim partnerima. Biti postojan i nezaobilazan dio grupe najboljih u državi u domenu elektro struke. Proširiti usluge i djelatnosti na strana tržišta.

Misija

Naša strategija je usmjerena prema dugoročno profitabilnom rastu kompanije. Profesionalan pristup modernim zahtjevima i tržištima budućnosti, uz usvajanje i primjenu najnovijih i savremenih tehnologija.